Advies

Advies

Bij E-Smoking Benelux staan we je graag persoonlijk te woord voor advies op maat. Of je nu een beginnende E-smoker bent, of al jarenlange ervaring hebt met elektrische sigaretten. De snelle wijzigingen in de markt houden wij voor al onze klanten in de gaten en geven passend advies. De e-sigaret is bedoeld als een alternatief voor rokers en we raden het gebruik af voor niet-rokers. Personen onder de 18 jaar mogen onze producten ook niet aanschaffen. 

Waarom E-Smoking Benelux?

Je hebt het al kunnen lezen op onze site: we vinden persoonlijk advies erg belangrijk en bieden een uitgebreid assortiment. Alle producten worden uit voorraad geleverd en goedkoop verzonden. Bij vragen of opmerkingen kun je makkelijk bij ons terecht: telefonisch, per e-mail, via de chat maar ook persoonlijk in onze winkel te Stein. Onze reviews zijn om over naar huis te schrijven. 

  • Gratis verzenden vanaf 25,- Euro binnen Nederland en vanaf 60,- naar het buitenland.
  • Snel verzonden, voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis!
  • Groot assortiment, bijna alle merken vindt u bij ons terug!
  • Expertise, onze product specialisten staan voor u klaar! 
  • Service, Problemen of vragen? No worries, ook dan zijn we er voor je! 
  • Winkel 6 dagen open, voor vragen, advies en afhalen van bestellingen!

 

Starten met een e-sigaret

Tip 1: Informatie vergaren

Informeer jezelf goed over alle mogelijkheden rondom de E-sigaret. Doe dit bij voorkeur voordat je er eentje besteld: dat voorkomt teleurstelling. Bij aanschaf van de juiste E-sigaret, E-Liquid en toebehoren is de kans veel groter dat het een succes wordt. Heb je twijfel over wat de beste E-sigaret voor je zou zijn, stel je vragen dan gewoon aan ons via telefoon, chat of e-mail. Je kunt ook naar onze fysieke winkel in Stein gaan en je uitgebreid laten informeren.

 

Tip 2: Je eerste E-sigaret

Denk erover na om een starterset te kopen waar 2 E-sigaretten in zitten. Daarmee kun je verder dampen als er eentje aan de lader ligt; wel zo makelijk! Voorkomt het terugvallen naar een gewone sigaret.

 

Tip 3: Kwaliteit en eenvoud in het begin

Kies altijd voor kwaliteit! Maar vooral de eerste E-sigaret zou een eenvoudig model moeten zijn, welke gemakkelijk te bedienen is. Zoek er eentje uit met een standaard clearomizer (verdamper) en met verwisselbare coils (gloeispiraal). Doe wat ervaring op en wen aan het dampen. Je kunt later altijd overgaan naar de meer geavanceerde E-sigaretten en DIY verdampers, als je de smaak te pakken hebt!

 

Tip 4: Originele producten en clones

Te mooi om waar te zijn? Er zijn veel namaak producten in de omloop. Bij E-Smoking Benelux weet je zeker dat je kwaliteitsproducten van goede merken koopt. "Goedkoop is duurkoop” kan ook in de dampwereld met regelmaat worden teruggelezen in reviews en gebruikerservaringen.

 

Tip 5: Techniek

De techniek van "dampen" is heel anders dan normaal roken. Je zet veel minder kracht bij een hijs van een E-sigaret dan een normale sigaret. Oefen de eerste dagen goed - het zal even wennen zijn. Je kunt een hijs simpel omschrijven: ca. 1 seconde voordat je de hijs aanzet druk je de vuurknop al in. Vervolgens ongeveer 4 seconden licht en regelmatig hijsen. Je zult zien dat de smaak en de damp prima zijn!

 

Tip 6: Waar te gebruiken

Een E-sigaret mag je niet overal gebruiken. Bij twijfel vraag je het gemakkelijk even na. Houdt rekening met je omgeving, toon respect en werk mee aan het positief uitdragen van de E-sigaret.

 

Tip 7: Wissel niet af

Probeer te voorkomen dat het dampen een hobby wordt naast het roken. De E-sigaret is een minder ongezond alternatief voor roken. Het biedt als een soortgelijke ervaring, maar het is niet hetzelfde. Toch zal je merken dat de behoefte aan tabak sigaretten snel afneemt na het overstappen op dampen.