Over ons

ESmoking, het nieuwe roken!

ESmoking Benelux is een van de trendsetters in Nederland als het gaat om dampen. Al onze producten zijn door onze specialiseren uitvoerig getest. Ons assortiment is dan ook met zorg samengesteld: we staan 100% achter de producten die wij verkopen. In elke branche zie je kwaliteitsverschillen: ESmoking Benelux heeft ervoor gekozen te werken met leveranciers waar de kwaliteit van de producten gegarandeerd kan worden. Ons vaste team van specialisten staat voor u klaar; online op onze webshop, telefonisch via onze klantenservice of in onze fysieke winkel in Stein (Limburg). Professioneel advies voor de beginnende en gevorderdere damper, altijd op maat samengesteld. 

Kwalitatief hoogwaardige producten

Al decennia lang roken mensen op dezelfde, ouderwetse manier. Sinds 2007 is er een nieuwe vorm van roken in opkomst, welke het laatste jaar een enorme stijging heeft gezien: het e-smoken ofwel dampen. Bij de ouderwetse manier van roken weten we allemaal ondertussen dat de schadelijke stoffen aanwezig zijn en in de ergste vorm het teergehalte. Teer is de allergrootste boosdoener bij het ouderwetse roken. Daarnaast zijn er overige nadelen als stank, brandgevaar en kortademigheid.

Het dampen van vandaag de dag biedt de roker de kans om een gewoonte in stand te houden of langzaam af te bouwen en dit op een gezonde manier. Bij deze vorm van e-smoken zijn schadelijke stoffen zoals in de ouderwetse sigaret en de teer volledig verleden tijd. De vloeistoffen die omgezet worden in waterdamp tijdens het Esmoking, bevatten alleen plantaardige bestanddelen en zijn volledig afbreekbaar. Het enige ‘slechte’ bestanddeel kan op eigen verzoek nicotine zijn. Er zijn dus vloeistoffen voorhanden met en zonder nicotine.

Stap vandaag nog over. Geen stank meer, geen teer meer, geen overige schadelijke stoffen meer en geen hoge kosten meer. Kort samengevat, u maakt een bewuste keuze als u kiest voor E-smoking. Voordelen van dampen zijn onder andere dat er geen reuk aan de uitgeademde damp zit, en er geen open vuur aan te pas komt. Een simpele batterij en verdamper doen het werk. De aanschafkosten van een startset zijn vaak voor al na één a twee weken terugverdiend! Uiteraard is er af en toe in de media een hoop te doen omtrent het “nieuwe roken”. Deze geruchten worden vaak gevoed door de huidige tabaksfabrikanten en tegenstanders van het roken in het algemeen. U zult niemand horen roepen dat het 100% gezond is, maar wat is wel nog 100% gezond tegenwoordig? Wél kunnen we verzekerd mededelen dat Europese onderzoeken al hebben vastgesteld dat het nieuwe roken minimaal 100x gezonder uitpakt dan het ouderwetse roken. Artsen in binnen en buitenland adviseren mensen om de overstap te maken. 

Wij wensen u veel plezier met de aankoop van uw eerste E-sigaret. 

DON'T QUIT, SWITCH!