SMOK STICK V8 Babykit

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 49,95

Snel overzicht

Een vrij eenvoudige e-sigaret, geleverd met sub-ohm coils (0.15 en 0.25), 2000 mAh batterij en 2ml vloeistoftank, van boven te vullen, voor de damper die net dat beetje extra wil.

* Verplichte velden

€ 49,95

Details

De Smok Stick V8 Baby Kit beschikt over twee sub-ohm coil units (verdampers) met weerstand van 0,15Ω en 0,25Ω. Dit resulteert in een volle smaak met aanzienlijk veel damp. De 0,15Ω coil unit is reeds in de clearomizer (tankje) geplaatst en is opgebouwd met Dual Core draad. Hierdoor kan de e-liquid nog beter worden opgenomen en gelijkmatiger worden verwarmd, wat een zeer zuivere, volle smaak teweeg brengt.

De Smok Stick batterij beschikt over een vermogen van 2000mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Tijdens het opladen kan gelijktijdig gedampt worden. Deze batterij is uitsluitend geschikt voor clearomizer met een 510 aansluiting.

De resterende capaciteit van de batterij wordt aangeduid middels het lampje rondom de vuurknop. Zodra deze 15 keer achter elkaar knippert is het voltage lager dan 3,3V en is het raadzaam om de batterij op te laden.

De Smok Stick V8 2000 batterij is voorzien van diverse beveiligingen, onder andere een beveiliging die de batterij uitschakelt als deze langer dan 8 seconde wordt gebruikt. Ook is de Smok Stick V8 Baby Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveliging tegen te lage weerstanden. In deze gevallen wordt de batterij automatisch uitgeschakeld.

De Smok TFV8 tank beschikt over een glazen tankje om een zuivere smaak te garanderen. De tank is zo ontworpen dat deze gevuld wordt via de bovenkant, door de driptip een kwartslag naar buiten te draaien. wordt het sleufje zichtbaar waarin de vloeistof gedruppeld kan worden. Vullen zonder te knoeien is met dit systeem zeer eenvoudig. De driptip is opgebouwd uit twee lagen waardoor de luchtstroom zo wordt gevormd dat deze niet te heet wordt.

De V8 coil units zijn volgens de BVC manier opgebouwd. Dit houdt in dat 2 gloeidraden verticaal boven elkaar geplaatst zijn, met daar omheen het katoen dat de vloeistof in zich opneemt. De damp afgifte van de Smok Stick V8 Baby Kit is hierdoor gelijkmatig en vol. De tank is voorzien van een airflow control, zodat de luchttoevoer naar wens kan worden ingesteld.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.